You are here: Home » ΠΡΟΪΟΝΤΑ » Πληροφορικής
Sunday, 22 Nov 2020

Τομέας Πληροφορικής

Εδώ περιλαμβάνονται όλα τα συστήματα υπολογιστών, οθονών, Server και περιφερειακών.

 

Στο κομμάτι της Λιανικής Πώλησης η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Έχοντας την δική της CustomMade σειρά υπολογιστών NETRINO PC μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε λύση απαιτήσει ο πελάτης, λύσεις που περιλαμβάνουν απλά συστήματα για χρήση Home Office έως και λύσεις για Power Users με Game Stations.

 

 

Η ΝΕΤ-SERVICE στον επιχειρησιακό τομέα έχοντας επιλέξει τα υπολογιστικά συστήματα της DELL ώς στρατηγικό συνεργάτη, μπορεί να προσφέρει στον πελάτη της αξιοπιστία και λειτουργικότητα στον μέγιστο βαθμό. Τα συστήματα της DELL περιλαμβάνουν σταθμούς εργασίας (Workstations) και Διακομιστές (Servers).

 

Σταθμοί εργασίας


Περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από φορητούς και σταθερούς υπολογιστές ώστε να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη. Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποια μοντέλα:

 

Φορητοί σταθμοί εργασίας


DELL LATTITUDE E5500 SERIES

 

Αξιόπιστη σχεδίαση

Οι φορητοί υπολογιστές Dell Latitude E-Family συνδυάζουν την αξιόπιστη και ανθεκτική σχεδίαση με το επαγγελματικό στυλ.

 

 

Μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα: Όλοι οι φορητοί υπολογιστές Latitude E-Family, από τους υπερφορητούς καθημερινής χρήσης μέχρι τους ανθεκτικούς ATG και XFR υποβάλλονται σε εξαντλητικές δοκιμές αντοχής, καθώς και σε δοκιμές επιταχυμένης ζωής που προσομοιώνουν τη χρήση σε πραγματικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα: επαγγελματικοί φορητοί υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί για να αντεπεξέρχονται μέχρι το τέλος.

 

 

 

Αντοχή και κομψότητα: Οι ενισχυμένες αρθρώσεις και οι ανθεκτικές ασφάλειες συστήματος προσφέρουν αντοχή για τις σκληρές συνθήκες της καθημερινής χρήσης.

 

 

 

Λεπτές, ενισχυμένες οθόνες: Η προηγμένη τεχνολογία LED επιτρέπει στους φορητούς υπολογιστές Latitude E-Family να έχουν λεπτότερες ευρείες οθόνες που παραμένουν εξαιρετικά ανθεκτικές κατά την καθημερινή χρήση.

 

 

 

Προστασία των κρίσιμων δεδομένων: Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει σκληρό δίσκο με αισθητήρα ελεύθερης πτώσης και σύστημα απορρόφησης κραδασμών Strike Zone™ για προστασία των δεδομένων σας από πτώσεις του συστήματος, ακόμη κι αν ο φορητός υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος. Οι προαιρετικές μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης επιτρέπουν ακόμη ταχύτερη και πιο αξιόπιστη αποθήκευση δεδομένων.

 

 

Dell Latitude E6510

Σχεδιασμένος για εύκολη συνεργασία εν κινήσει και βελτιωμένη παραγωγικότητα, ο φορητός υπολογιστής DellTM LatitudeTM E6510 διαθέτει βελτιώσεις σε θέματα διαχειρισιμότητας, ανθεκτικότητας και ασφάλειας οι οποίες ενισχύουν το τμήμα τεχνολογίας πληροφορικής (IT) και μειώνουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

 • Σχεδίαση με πλήρεις δυνατότητες, δοκιμασμένη ανθεκτικότητα
 • Απλοποιημένη υλοποίηση και διαχειρισιμότητα χάρη στη διαχείριση ειδώλων βασισμένη στο web, στους μεγάλους κύκλους ζωής, στη δυνατότητα εναλλαγής εξαρτημάτων και στο Dell ProSupport
 • Παγκοσμίως διαθέσιμη συμβατότητα με τη σειρά προϊόντων Latitude E-Family

 


 

Σταθεροί σταθμοί εργασίας.

Επιτραπέζιος υπολογιστής OptiPlex 380

Ο DellTM OptiPlexTM 380 παρέχει οικονομικές, ισχυρές και επεκτάσιμες λύσεις επιτραπέζιου υπολογιστή σε οργανισμούς με απλά δίκτυα.

 • Βασικά χαρακτηριστικά σε προσιτό κόστος
 • Μεγάλοι κύκλοι ζωής συστημάτων, βασική διαχειρισιμότητα συστήματος
 • Βασικές δυνατότητες ασφάλειας που προστατεύουν τα δεδομένα ζωτικής σημασίας

 
Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα εξής:                                                           

 

Βασικά βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά


Με χαρακτηριστικά και συντελεστές μορφής που εκτείνονται πολύ πέρα από τα "στοιχειώδη", ο OptiPlex 380 αποτελεί μια ευέλικτη και οικονομική λύση για βασικές υποδομές τεχνολογίας πληροφορικής.

 • Πρακτικοί συντελεστές μορφής: Επιλέξτε το συντελεστή μορφής που αντιστοιχεί στο χώρο και τις ανάγκες επέκτασης του οργανισμού σας: Mini Tower, Επιτραπέζιος υπολογιστής ή Μικρός συντελεστής μορφής.
 • Πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης: Βελτιώστε την παραγωγικότητα με επιλογές διαμόρφωσης που περιλαμβάνουν επεξεργαστές Intel® Core™ 2 Quad, μνήμη DDR3, μη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και το λειτουργικό σύστημα Windows® 7, μεταξύ άλλων επιλογών.
 • Εύκολη συντήρηση: Η σχεδίαση του chassis για πρόσβαση χωρίς χρήση εργαλείων διευκολύνει την πραγματοποίηση συντήρησης ρουτίνας, ενώ οι ενδείξεις LED DirectDetect στην πρόσοψη του chassis επιτρέπουν τη γρήγορη διάγνωση των προβλημάτων υλικού.

 

 

 

Επιτραπέζιος υπολογιστής OptiPlex 780
Ο DellTM OptiPlexTM 780 είναι ιδανικός για περιβάλλοντα που απαιτούν μια ανθεκτική, σταθερή πλατφόρμα, ολοκληρωμένο έλεγχο ασφάλειας και κορυφαία δυνατότητα διαχείρισης. Χάρη στην προαιρετική τεχνολογία Intel® vProTM για προηγμένη απομακρυσμένη διαχείριση, ο OptiPlex 780 παρέχει το είδος της λύσης που χρειάζονται τα τμήματα τεχνολογίας πληροφορικής (IT) προκειμένου να απλοποιήσουν τις λειτουργίες και να βελτιώσουν τη σχέση τιμής/απόδοσης στα αναπτυσσόμενα και πολύπλοκα περιβάλλοντα τεχνολογίας πληροφορικής (IT).

Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα εξής:
 • Στοχευμένος κύκλος ζωής διάρκειας 15 μηνών, προηγμένες επιλογές απομακρυσμένης διαχείρισης Intel® vProTM
 • Ενσωματωμένη ασφάλεια Trusted Platform Module (TPM) 1.21, προαιρετικός σκληρός δίσκος με πλήρη κρυπτογράφηση2
 • Επιλογές σχεδίασης για εξοικονόμηση ενέργειας, που περιλαμβάνουν μονάδες τροφοδοτικών με απόδοση έως 90% και ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας Dell Energy Smart σε επιλεγμένες διαμορφώσεις

 

Διακομιστές δεδομένων (Servers)

 

         Tower Servers

 

DELL SERVER PE T110 

 

Αξιόπιστος, βασικός επαγγελματικός διακομιστής

Ιδανικός πρώτος διακομιστής για μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται πρόσθετη απόδοση και παραγωγικότητα σε έναν διακομιστή tower με μία υποδοχή

 • Aθόρυβο chassis μικρού μεγέθους για το περιβάλλον του γραφείου
 • Περιλαμβάνεται βασική λειτουργικότητα διαχείρισης συστημάτων
 • Θύρα e-SATA για πρόσθετες επιλογές συνδεσιμότητας εξωτερικής αποθήκευσης

Ισχυρή ασφάλεια

Η Dell παρέχει βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας στον PowerEdge T110 για να διατηρούνται τα δεδομένα σας ασφαλή. Η συμπεριλαμβανόμενη λειτουργική μονάδα Trusted Platform Module (TPM) παρέχει κρυπτογράφηση και έλεγχο ταυτότητας βάσει υλικού.

Ισχυρή ασφάλεια Ένας διακόπτης παραβίασης του chassis σάς προειδοποιεί σε περίπτωση πρόσβασης στα εσωτερικά στοιχεία του συστήματος.
Ισχυρή ασφάλεια Οι εσωτερικές αποκλεισμένες θύρες USB προσφέρουν στους διαχειριστές τεχνολογίας πληροφορικής (IT) ή στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων τη δυνατότητα υλοποίησης άλλων επιλογών ασφάλειας και αποκατάστασης, όπως μια διαδικασία επαλήθευσης κωδικού πρόσβασης για την αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο σύστημα.
Ισχυρή ασφάλεια Και τέλος, ο PowerEdge T110 διαθέτει, επίσης, οικονομικές επιλογές RAID που μπορούν να αποτρέψουν την απώλεια δεδομένων, προστατεύοντας ακόμα περισσότερο τον τρόπο αποθήκευσης των δεδομένων σας στους εσωτερικούς σκληρούς δίσκους.

 

Ισχυρή ασφάλεια

 

 

 

       DELL SERVER PE T410

Προηγμένη απόδοση επεξεργασίας, μνήμη και χωρητικότητα αποθήκευσης

Με μικρό μέγεθος, ευέλικτος, αθόρυβος και εύχρηστος, ο Dell PowerEdge T410 αξιοποιεί τις τεχνολογίες επόμενης γενιάς της Dell για αξιόπιστη απόδοση.

Η προηγμένη απόδοση των επεξεργαστών Intel® Xeon® 5500 και 5600 series, η μνήμη DDR3 και οι έως έξι σκληροί δίσκοι 9 cm (3,5") (ή προαιρετικά 6 cm (2,5")) ανταποκρίνονται στις ανάγκες πολλαπλών εφαρμογών μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης.

Ο PowerEdge T410 προσφέρει αθόρυβη λειτουργία, εφεδρικές μονάδες τροφοδοτικών και εξαιρετικό διαγνωστικό έλεγχο μέσω της διαδραστικής οθόνης LCD.
Προηγμένη απόδοση επεξεργασίας, μνήμη και χωρητικότητα αποθήκευσης

Σχεδίαση μικρών διαστάσεων, βασισμένη στα σχόλια των πελατών

Το βάθος 61 εκατοστα (24") του chassis παρέχει βέλτιστη ευελιξία υλοποίησης σε επιχειρήσεις με περιορισμένο χώρο.

Με κορυφαίο επίπεδο κοινών χαρακτηριστικών των συστημάτων και ειδώλων και με χρηστικότητα βασισμένη στα σχόλια των πελατών, ο Dell PowerEdge T410 προσφέρει μια καθαρή και λογική διάταξη και τοποθέτηση της τροφοδοσίας για γρήγορη εγκατάσταση και απλοποιημένη επανυλοποίηση.

Ο Dell PowerEdge T410 περιλαμβάνει επίσης προηγμένο chassis και βελτιωμένους φορείς σκληρών δίσκων και ανεμιστήρες για εξαιρετική αξιοπιστία, ομαλή και αθόρυβη λειτουργία, καθώς και ευκολία χρήσης.

Επικοινωνία

 • ΠΑΠΑΦΗ 151
 • ΤΚ 544 54 | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 • Τ: +30 2310 912.255
 • F: +30 2310 912.251